Lasten sarjakuva- ja animaatiokurssi Karakalliossa (syksy 2020)

*Koronainfo

HUOM! Karatalo on mitä todennäköisimmin remontissa syyskauden. Karatalo etsii  korvaavia tiloja Karatalossa tapahtuvalle toiminnalle ja ilmoitamme heti kun saamme lisätietoa korvaavista tiloista.

Kurssilla käydään läpi sarjakuvan ja animaation perusteita vaihe vaiheelta. Tutuksi tulevat niin ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, piirtäminen kuin animointikin. Kurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan näyttely, lehti tai animaationäytös. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan.

KURSSIN TIEDOT

Aikataulu: torstaisin 10.9.–3.12.2020 klo 17.30 – 19.00 (syyslomaviikolla 42 ei opetusta)

Kurssimaksu: 100 € / 65 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7–12

Opettaja: Kalle Keinonen

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Karakallion asukaspuisto
Kotkatie 10, 02620 Espoo

Ilmoittautuminen: verkkolomakkeella

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.