Lasten sarjakuva- ja animaatiokurssi Karakalliossa (kevät 2021)

*Koronainfo

Kurssilla käydään läpi sarjakuvan ja animaation perusteita vaihe vaiheelta. Tutuksi tulevat niin ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, piirtäminen kuin animointikin. Kurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan näyttely, lehti tai animaationäytös. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan.

KURSSIN TIEDOT

Aikataulu: torstaisin 21.1.-15.4.2021 klo 17.30-19.00 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 100 € / 65 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25% (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7-12

Opettaja: Kalle Keinonen

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Karakallion asukaspuisto Kotkatie 10, 02620 Espoo

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.