Päivän sarjakuva intensiivi (Syksy 2020)

kukkapaa

Kuvitus: Solja Järvenpää

KURSSI PERUTTU

*Koronainfo

Kurssilla opit dokumentoimaan arkea ja ympäristöä ja työstämään näistä havainnoista sarjakuvapäiväkirjaa. Päivän sarjakuva-kurssilla opit näkemään arkea ja ympäristöä uudella tavalla ja työstämään näistä havainnoista sarjakuvia. Kurssi on tarkoitettu kaikille sarjakuvan tekemisestä kiinnostuneille, olipa aiempaa kokemusta sitten vähän, paljon tai ei lainkaan. Tarinan mahdollisuuksia on kaikkialla, ja niiden kehittäminen on oiva tapa tehdä elämästä rikkaampaa. Sarjakuva on monipuolinen, erilaisiin tilanteisiin ja erilaisille tekijöille sopiva tapa kertoa tarinoita. Kurssilla opettelemme tekemään sarjakuvin muistiinpanoja kyseisen päivän tapahtumista. Kurssin materiaalina toimii vuonna 2020 julkaistu Päivän sarjakuva -lehti joka jaetaan jokaiselle kurssilaiselle.

Kurssitiedot

Aikataulu: la 19.12.2020 klo 11–15

Kurssimaksu: 80 € / 45 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.)

Opettaja: Solja Järvenpää

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.