Sarjakuvakeskus etsii työharjoittelijaa tiedotukseen


kadet aino pieni web

Harjoittelija toimii apuna erilaisten tapahtumien promotoimisessa verkossa ja fyysisten julisteiden, tiedotteiden jne. kautta. Ollaan yhteydessä yhteistyökumppaneihin ja mediaan sekä ideoidaan Sarjakuvakeskuksen näkyvyyden kehittämistä. Sarjainfo-lehti toimii osaltaan Suomen sarjakuvaseuran omana mediana, ja siihen tuotetaan myös materiaalia. Kirjoitus- ja oikolukutaidosta , englannin taidosta sekä graafisesta perusosaamisesta on hyötyä tässä roolissa.

Työtehtäviin kuuluvat myös keskuksen erilaiset yleiset tehtävät, osin harjoittelijan oman osaamisen mukaan. Sarjakuvakeskuksella on iloa niin graafisista, taiteellisista, tietoteknisistä kuin käytännön kädentaidoistakin, toki myös yleisestä kiinnostuksesta sarjakuviin ja tapahtumatuottamiseen. Harjoittelijoita haetaan ympäri vuoden tarpeen mukaan erilaisiin rooleihin.

Sarjakuvakeskus on aitiopaikka tutustuessa suomalaiseen sarjakuvakenttään. Suomen sarjakuvaseura järjestää keskuksella mm. kursseja, työpajoja ja gallerianäyttelyitä sekä koordinoi suomalaista sarjakuvatoimintaa ja kansainvälisiä yhteistyöprojekteja.

Harjoittelija voi olla työtön työnhakija ja tehdä sopimuksen tukijärjestelyistä TE-toimiston kanssa. Erityisesti pidemmät harjoittelujaksot ovat hyviä, vuoden 2012 alkupuolelta tai jo joulukuusta 2011. Erilaisten koulujen kautta järjestetään myös harjoittelujaksoja.

Vapaamuotoiset hakemukset tai tiedustelut voi osoittaa meille os. info@sarjakuvaseura.fi.