Sarjakuvan etäkurssi nuorille talvilomalla (kevät 2021)

kuvitusiso susannajuntunen

Kuvitus: Susanna Juntunen.

Nuorten etäkurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Sisältöä sarjakuviin opitaan löytämään omasta elämästä ja lähellä olevista mielenkiintoisista asioista. Tutuksi tulevat ideointi, käsikirjoittaminen, piirtäminen ja värittäminen eri välineillä sekä oman sarjakuvajulkaisun valmistaminen. Aiempaa kokemusta sarjakuvasta tai muusta taiteen harrastamisesta ei tarvita, mutta kurssi soveltuu myös sarjakuvataitojen syventämiseen. Opetus koostuu opettajan tekemistä viikottaista ohjevideoista, yhteisistä videopuheluista, itsenäisestä työskentelystä sekä opettajan antamasta henkilökohtaisesta palautteesta kurssilaisten töihin.

KURSSITIEDOT:

Aikataulu: ma-pe 22.2-26.2.2021 klo 10-15

Kurssimaksu: 100€/75€ hinnat sis. ALV 24% (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.)

Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 12-18

Opettaja: Veera Varteva

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.