Sarjakuvan verkkokurssi nuorille (KESÄ 2020 PERUTTU)

kuvitusiso susannajuntunen

Kuvitus: Susanna Juntunen.

Nuorten etäkurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Sisältöä sarjakuviin opitaan löytämään omasta elämästä ja lähellä olevista mielenkiintoisista asioista. Tutuksi tulevat ideointi, käsikirjoittaminen, piirtäminen ja värittäminen eri välineillä sekä oman sarjakuvajulkaisun valmistaminen. Aiempaa kokemusta sarjakuvasta tai muusta taiteen harrastamisesta ei tarvita, mutta kurssi soveltuu myös sarjakuvataitojen syventämiseen. Opetus koostuu opettajan tekemistä viikottaista ohjevideoista, yhteisistä videopuheluista sekä opettajan antamasta henkilökohtaisesta palautteesta kurssilaisten töihin.

KURSSITIEDOT:

Aikataulu: maanantaisin ja torstaisin 1.–11.6.2020 klo 16-00-18.00 (neljä kertaa)

Kurssimaksu: 110 € / 85 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.)

Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 12–18

Opettaja: Veera Varteva

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.