Sarjakuvan perusteet -verkkokurssi (KESÄ 2020)

jesse verkkokurssi

Sarjakuvan perusteet on etäkurssi, jolla käydään läpi sarjakuvan tekemisen perusteita. Kurssilla tehdään valmiiksi lyhyt sarjakuva, edeten ideasta suunnitteluun ja valmiiseen sarjakuvaan asti. Hyvä alku uudelle harrastukselle ja tutustuminen sarjakuvan tekemiseen! Opetus koostuu opettajan tekemistä viikottaista ohjevideoista, yhteisistä videopuheluista sekä opettajan antamasta henkilökohtaisesta palautteesta kurssilaisten töihin.

KURSSITIEDOT

Aikataulu: maanantaisin 1.–29.6.2020 klo 18–19.45

Kurssimaksu: Kurssimaksu: 120 € / 95 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.)

Opettaja: Jesse Matilainen

Jesse Matilainen on sarjakuvataiteilija ja isä. Häneltä on julkaistu 2 albumia, lisäksi hän on piirtänyt useisiin lehtiin ja antologioihin sekä pitänyt sarjakuvablogia yli 12 vuotta.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.