Sarjakuvailmaisu 3

Sarjakuvailmaisu 3 -kurssilla keskitytään pitkän novellimaisen sarjakuvan luomiseen. Ensimmäisen lukukauden pääteema on käsikirjoittaminen. Kurssille tultaessa olisi hyvä, että valmiina olisi jo jonkinlainen tarinanrunko tai idea ja luonnoksia, joiden pohjalta pääsee heti kiinni työskentelyyn.

Kurssi pitää sisällään lukuvuoden käynnistysviikonlopun, joka koostuu kahdesta kuuden tunnin työpäivästä lauantaina ja sunnuntaina. Tämän jälkeen ryhmä tapaa joka toinen viikko keskiviikkoisin. Kurssin aikana on myös pienryhmätapaamisia, jotka sovitaan kurssin alettua.

Kurssille pääsee automaattisesti käytyään kurssin Sarjakuvailmaisu 1 & 2, mutta kurssille voi myös hakea erikseen lähettämällä oman synopsiksen ja tarinaan liittyviä luonnoksia sekä CV:n (osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi). Kurssi sisältää paljon itsenäistä työskentelyä.

Sarjakuvailmaisu Sakari Sivonen

Kurssitiedot:

Ajankohdat:  la–su: 8.–9.3.14 sekä yksittäiset kerrat keskiviikkoisin 17–19: 19.3., 2.4., 16.4., 30.4., 14.5. ja la–su: 24.5 – 25.5 (Viikonloppuintensiivi)

Hinta: 100/120€ (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille ja työttömille)

Opettaja: Kokonaisuuden pääopettajana toimii Joonas Lehtimäki, mutta ilmaisukurssi pitää sisällään vierailevia opettajia.

Kuvitus: Sakari Sivonen