Sarjakuvailmaisu 1&2 (kevät 2021)

kirjoituspiirikuvitusehdotusiso susannajuntunen

Kuvitus: Susanna Juntunen.

* Koronainfo

Sarjakuvailmaisu on pitkä, kaksi lukukautta kestävä kokonaisuus. Kurssi antaa mahdollisuuden kehittää pitkäjänteisesti ja monipuolisesti omaa kerrontaa ja kuvallista ilmaisuaan. Kurssi sopii yhtä lailla aloittelijoille, harrastelijoille ja ammattilaisille. Koronatilanteen takia ryhmät on jaettu lähiopetukseen ja etäopetukseen.

Tunneilla käymme läpi kaikkea, mikä liittyy sarjakuvien tekemiseen. Tutuksi tulevat sarjakuvan tekemisen prosessi, kuvallisen ilmaisun eri osa-alueet, sekä visuaalinen tarinankerronta. Kurssilla vierailee opettamassa Suomen eturivin sarjakuvataiteilijoita ja kurssia vetää Jesse Matilainen.
Kurssille voi tulla mukaan myös lyhyemmäksi aikaa, jolloin aika huomioidaan kurssimaksussa. Osallistujat tarvitsevat omat materiaalit kurssin toteutukseen. Opettaja antaa lisätietoa materiaaleista kurssin aikana.

KurssiN tiedot

Aikataulu ryhmä 1: maanantaisin 18.1.-19.4.2021 klo 17:00-18:45 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi: 165 € / 130 € sis. alv 24% (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.

Opettaja: Jesse Matilainen

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Sarjakuvakeskus Porthaninkatu 9

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.