Sarjakuvailmaisu 1 -verkkokurssi

Sarjakuvailmaisu 1 verkkokurssilla opetellaan sarjakuvan tekemistä monipuolisesti. Kurssin aikana oppilaille tulevat tutuksi sarjakuvan tekemisen eri osa-alueet ja oppilaat saavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia sarjakuvan muotoja. Kurssilla tehdään lyhyitä, 1-2 sivun sarjakuvia, jotka voi julkaista Sarjisilmaisun omassa blogissa. Kurssi toteutetaan vaihtelevasti videoina, videokeskusteluna ja palautteena Google Classroomissa. Opettajana toimii Jesse Matilainen. Kurssille voi tulla mukaan myös lyhyemmäksi aikaa, jolloin aika huomioidaan kurssimaksussa. Osallistujat tarvitsevat omat materiaalit kurssin toteutukseen. Opettaja antaa lisätietoa materiaaleista kurssin aikana. Kurssilla huomioidaan saavutettavuus ja tehtäviä on mahdollista toteuttaa muokaten saatavilla olevilla materiaaleilla.

Ajankohta  7.10.-8.12.2020

Kurssimaksu: Kurssimaksu: 110 € /80 €  (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.) Kurssille voi tulla mukaan myös lyhyemmäksi aikaa, jolloin aika huomioidaan kurssimaksussa.
Ilmoitathan lyhyemmän osallistumisen alennustiedoissa.

Opettaja: Jesse Matilainen

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: verkkokurssi

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Kuva: Jesse Matilainen