Lasten sarjakuvakurssi Tapiolassa (kevät 2018)

Kurssilla käydään läpi sarjakuvanteon vaiheet – ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, puhtaaksi piirtäminen ja tekstaus – itse tehden. Kurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan näyttely tai oma lehti. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan.
Iltapäiväkurssille voi osallistua koko kurssin ajaksi tai vaikka vain muutamalle kerralle. Kurssi sopii sekä uusille tulokkaille että aiemmin sarjakuvakurssin käyneille. Ikäryhmältään kurssi sopii 7–12 vuotiaille.

poika kirja rgb

KURSSIN TIEDOT:

Opettaja: Heta Huttunen
Paikka: Tapiolan sarjakuvapiste, Espoon kulttuurikeskus,
Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo. Kokoushuone, alin kerros.
Aikataulu: 24.1.–18.4. keskiviikkoisin klo 17–18.45, (12 opetuskertaa, hiihtolomaviikolla 21.2 ei opetusta)

Hinta: 65 € / 12 kertaa, 7 € / yhden kerran. Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö.
Ilmoittautuminen: KURSSI ON TÄYNNÄ. Varasijalle voi ilmoittautua verkkolomakkeen kautta. Mainitse alennusryhmästä lisätiedoissa.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Kuvitus: Emilia Alm