Käsikirjoituspiiri sarjakuvakirjaa tekeville (kevat 2021) TÄYNNÄ

*Koronainfo

Suomen sarjakuvaseura ry ja Sarjakuvantekijät ry järjestävät lukuvuonna kuukausittain kokoontuvan käsikirjoitupiirin TaM Matti Hagelbergin johdolla. Käsikirjoituksen edistymistä käydään läpi 4 h kestävissä tapaamissa, jotka toteutetaan etäyhteydellä.

Tavoitteena on tekeillä olevien teosten hiominen parhaaseen mahdolliseen muotoonsa. Osallistujiksi otetaan enimmillään 12 sarjakuva- tai kuvakirjakäsikirjoitusta työstävää henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssia tukee sarjakuvantekijät ry.

KURSSITIEDOT:

Aikataulu: Sovitaan yhdessä ryhmän kanssa

Kurssimaksu: kevätlukukausi 100 € / 70 € sis. alv 24% (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.)

Opettaja: Matti Hagelberg

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Tapaamisten ajat ja paikat sovitaan myöhemmin yhdessä osallistujien kanssa

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.
.
Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

 
potretti kopiointi                      sarjakuvaseura logo                   sarjakuvantekijat
 
Kuva: Matti Hagelberg