Festivaalitoimisto galleria Art Kaarisillassa

Vuoden 2012 Sarjakuvafestivaalien festivaalitoimisto sijaitsee Sanomatalon galleria Art Kaarisillassa (Elielinaukio 2). Festivaalitoimisto jakaa tietoa festivaaleista, vastaa kysymyksiin ja myy kolmen euron hintaista katalogia. Toimisto on avoinna tiistaista perjantaihin klo 11–18 ja lauantaista sunnuntaihin klo 12–16 aikavälillä 30.8. – 9.9.

Toimiston ohella galleriassa toimii Sarjakuvakeskuksen pop-up -kirjakauppa, jossa on edustava valikoima suomalaisia ja ulkomaisia sarjakuvia. Saatavilla on myös Sarjakuvakeskuksen julkaisuja, kuten Martin Ernstsenin uutuuskirja Erakko.

Galleriatiloissa on näyttely, joka esittelee Kamagurkan ja Herr Seelen luomaa Cowboy Henk -sarjakuvaa. Cowboy Henkiä on kuvailtu muun muassa absurdiksi ja anarkistiseksi sarjakuvaksi. Näyttely sisältää suurikokoisia sarjakuvaoriginaaleja sekä piirroksia hahmon jo 30 vuotta kestäneeltä taipaleelta. Tekijäkaksikon piirtäjäosapuoli Peter “Herr Seele” van Heirseele saapuu festivaali- ja näyttelyvieraaksi ja hän on tavattavissa näyttelyssä festivaaliperjantaina klo 15–16.