Verkkotyöpaja Runosarjakuva/sarjakuvaruno osana Runokuu-festivaalia

 
Osa Tiina Lehikoisen teoksesta Luolakaupunki.

Runosarjakuva/sarjakuvaruno -pajassa ti 25.8. ja to 27.8. klo 17-18.30. jokainen osallistuja työstää oman lyhyen teoksen, joka liikkuu sarjakuvan ja runouden välimaastossa. Kokonaisuus sisältää kaksi 90 min mittaista virtuaalista työpajakertaa (käytettävä alusta Zoom).

Ensimmäisessä tapaamisessa tutustutaan teoksiin, jotka hyödyntävät ilmaisussaan sarjakuvan ja runouden keinoja. Esimerkkien pohjalta osallistujat aloittavat luonnostella omia töitään, ja valmiit teokset käsitellään toisen tapaamisen aikana. Huom. Varaathan pajaan mukaan omat piirustusvälineet! Työpaja järjestetään osana Runokuu-festivaalia.  Lisätietoja Runokuusta: http://runokuu.fi/  

Hinta: 60 €  ja alennushinta 45 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille).

Opettaja: Tiina Lehikoinen
 https://tiinalehikoinen.wordpress.com/  

Tiina Lehikoinen on kirjailija, kuvataiteilija ja taidekasvattaja. Hänen tuorein kirjansa on feministinen lyhytproosakokoelma Kukkien kapina – Yökertomuksia (Like 2020), jonka absurdistis-lyyriset tarinat ammentavat satuperinteestä. Lehikoisen sarjakuvia on julkaistu mm. Kuš!-antologioissa ja Kuti-lehdissä. Koulutukseltaan hän on filosofian ja taiteen maisteri.

Tiina Lehikoinen esiintyy Runokuussa  ke 26.8. klo 19-22 Koettelevan kirjallisuuden klubilla, paikkana Suvilahden Tiivistämö.

Ilmoittautuminen Sarjakuvakeskuksen kurssilomakkeen kautta:

Linkki lomakkeeseen.  

https://sarjakuvakeskus.fi/kurssit

Työpaja-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen työpajan alkua. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Työpajan alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista.

Lisätietoa ja peruutukset osoitteeseen: opetus@sarjakuvakeskus.fi