Tarinoita Roihuvuoresta -sarjakuvatyöpaja lauantain Mopo-Rokissa Roihuvuoressa!

 

Tervetuloa piirtämään ja tarinoimaan Sarjakuvakeskuksen pop-up -työpajaan Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksessa lauantaina 31.8. Klo 12-15.

Pajassa voit kertoa tarinoita Roihuvuoresta sarjakuvan, kuvan tai tekstin muodossa. Tarinan teossa idea on piirustustaitoa tärkeämpi, ja aiheita voi etsiä vaikka oman elämän aikana nähdystä ja koetusta, tai paikallisista legendoista ja tapahtumista. Sana on vapaa. Tehtävät sopivat kaiken ikäisille, ohjaajana toimii kuvataiteilija, kuvittaja ja sarjakuvaopettaja Stina Riikonen. Työpajan löydät Palvelukeskuksen aulasta ruokalan edustalta. Paja on osa lauantaina Roihuvuoreen levittäytyvää Monen polven rokki – tapahtumaa.

Palvelukeskuksella alkaa syyskuussa maksuton Itä-Helsingin seniorien Sarjakuvaklubi, jota Riikonen ohjaa.  Kurssilla tarinointia voi jatkaa tuttavallisessa ilmapiirissä tee- tai kahvikupin ääressä. Klubi järjestetään torstaisin klo 12-13.30, alkaen 19.9. ja se sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin piirtäjille. Lisätietoja klubista ja ilmoittautumisesta löytyy oheisen linkin kautta!
 
Mopo-Rokki Facebookissa:
 
Itä-Helsingin seniorien sarjakuvaklubi:
 
Osoite:
Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus
Punahilkantie 16, 00820 Helsinki
 
Kuvitus: Stina Riikonen