Shut up and draw – Ambient Comics Workshop / sarjakuvatyöpaja

SHUT UP AND DRAW!

Su 18.10.15 13–16. VAPAA PÄÄSY!

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen info@sarjakuvaseura.fi 16.10.2015 mennessä. Maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

CUNE CiR -taiteilija Disa Wallander (Ruotsi) pitää ambient-piirustustyöpajan Sarjakuvakeskuksella. Ilmoittaudu nyt ja anna ympäristön vaikuttaa sinuun valon ja äänen kautta!

Piirustustilassa pääset tutustumaan kuvien ja musiikin yhteiseen kieleen. Siellä ei puhuta, mutta siellä on paljon kuunneltavaa. Piirustus ja maalaus ovat fyysisiä kokemuksia, jotka voi jakaa vain olemalla samassa huoneessa ja työskentelemällä samassa tilassa. Ehkä työt sulautuvat yhteen toisen töiden kanssa tai ehkä ne käyvät hiljaista taistelua toisiaan vastaan. Jokainen voi olla omassa kuplassaan, mutta vierekkäin – kuin vaahto. Piirtää voi mitä vain tai ei mitään.

Disa Wallander (b. 1988) on ruotsalainen sarjakuvataiteilija. Lokakuussa Wallander osallistuu CUNE Comics-in-Residence-ohjelmaan, jota tukee Pohjoismaiden ja Baltian maiden julkishallinnon liikkuvuusohjelma. Residenssin järjestävät Suomen sarjakuvaseura yhdessä HIAP – Helsinki International Artist-ohjelman kanssa.

www.disawallander.com
www.cunecomics.net
www.hiap.fi

Facebook-tapahtuma

Sun 18/10/15 1–4PM. Free admission!

Sign-up at info@sarjakuvaseura.fi by 16th October. Max 10 participants.

CUNE CiR artist Disa Wallander (Sweden) holds an ambient drawing workshop at Sarjakuvakeskus. Sign up now and let the surrounding influence and guide you through light and sound!

In the ambient drawing room you can join in the shared languages of pictures and music. There will be no talking, but a good amount of listening. Drawing and painting are physical experiences that you can share just by being in the same room and working on the same floor. Maybe your work will melt together with someone else’s, or maybe you’ll silently battle each other. You can be in your own bubble, but next to each other – like foam. You can paint anything you want, including nothing at all!

Disa Wallander (b. 1988) is a Swedish comics artist. In October Wallander participates in the CUNE Comics-in-Residence Programme, which is supported by the Nordic-Baltic Mobility Programme. The residency is organised by Finnish Comics Society in collaboration with HIAP – Helsinki International Artist Programme.

shutupdraw