Sarjakuvakeskus mukana nuorten Fun Day -tapahtumassa Oranssilla 25.7.2018

Fun Day on kivan tekemisen päivä, joka on suunnattu 13-25 -vuotiaille tytöille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Päivän aikana Oranssilla ja Suvilahdessa ulkona on useita työpajoja, joissa kokeillaan liikunnallisia ja luovia harrastuksia matalalla kynnyksellä. Työpajat ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Voit osallistua pajoihin oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan, tervetuloa mukaan!

Haluamme, että osallistujilla on Fun Dayssa kivaa ja turvallista. Tulethan siis mukaan toisia kunnioittaen ja muille tilaa antaen. Tehdään yhdessä kaikille hauska päivä!

Tiloissa on sukupuolineutraali ja esteetön WC. Oranssin 1. kerroksessa oleviin työpajoihin pääsee liikkumaan esteettömästi. Tapahtuma on maksuton.

funday oranssi

PAIKKA: Oranssi, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 sekä Oranssin ja DIY-skeittiparkin viereinen ulkoalue
KULKU: Kalasataman puolelta.
AIKA: ke 25.7. klo 12-18

 

Sarjakuvaa omasta elämästä -työpaja

PAIKKA: sisällä 1. kerroksessa.
AIKA: klo 13–16
HUOM! Tulethan ajoissa paikalle, tähän pajaan mahtuu vain noin 10 osallistujaa.

Tule tekemään sarjakuvapienlehti sarjakuvataiteilija Apila Pepitan opastuksella. Jokaisen elämästä löytyy kokemuksia ja tarinoita, jotka ovat jakamisen arvoisia. Arkisetkin hetket tuovat muille kosketuspintaa. Sarjakuvan avulla tarinat saa esiteltyä yhdistellen kuvaa ja tekstiä. Aiempaa kokemusta sarjakuvien teosta ei tarvitse olla! Työpajan aikana tehdään kahdeksansivuinen pienlehti. 

Muu ohjelma tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/1085668504926281

 

Fun Dayn järjestävät yhdessä Oranssi ry, Suomen Parkour ry, Suomen Sarjakuvaseura ry, Girls Rock! Finland eli Tyttöjen rokkileiriyhdistys ry, Tyttörullalautailijat ry, Mimmit ry, Sirkus Magenta ja Helsinki Roller Derby -seura.

Tapahtumaa tukee Helsingin kaupunki. Fun Day on osa Helsinkin kaupungin ideahaussa mukana olevan harrastusverkostohankkeen kehitystyötä.