Sarjakuvakeskus Arabian Katufestivaalilla 16.5.

Sarjakuvakeskus on menossa mukana Arabian katufestareilla lauantaina 16.5. klo 12–18. Myös keskuksemme kahvio ja kauppa palvelevat teitä festareiden ajan, eli poikkeuksellisesti klo 18 asti! 
 
Lisätietoa Arabian Katufestivaalista, Suomen suurimmasta kierrätys- & katutaidetapahtumasta: http://www.artova.fi/tapahtumat/arabian-katufestivaali

Supersankariasut lapsille

Tarjolla on veikeä non-stop-supersankaripaja koko perheelle koko päivän klo 12–16. Pajassa tuunataan oma supersankariasu naamioineen ja logoineen. Kankastarvikkeita on vapaasti käytettävissä niin kauan kuin tavaraa riittää, eli eikun paikan päälle askartelemaan ja päästämään luovuus valloilleen. Kaikki mukaan! Yhteistyössä Kierrätyskeskus.

Musat ulkolavalla

dj-kahtia-sahaus

Sarjakuvakeskuksen ulkolavalla tarjoillaan livemusiikkia monessa muodossa. DJ Kahtia Sahaus soittaa musiikkia koko tapahtuman ajan ja muita esiintyjiä kuullaan seuraavanlaisesti:

Musaohjelmaa lapsille:

Klo 13 & klo 14: Kulkijan matkassa, Metropolian AMK 

Tarina uusien eläinystävien löytämisestä ja erilaisuuden kohtaamisesta laulaen, soittaen ja leikkien! ”Kulkijan matkassa” on uusia, mukaansatempaavia eläinlauluja sisältävä lastenkonsertti, jossa Yksinäisen Kulkijan rinnalla seikkailevat erilaiset metsän asukkaat. Tarinassa ihmetellään, mitä tapahtuu eläinten kokouksissa, hämmästellään sammakon korkeita hyppyjä ja tutustaan metsän ötökkä-asukkaiden taitoihin. Kulkija oppii, että jokainen yksilö voi erilaisuudestaan huolimatta kuulua samaan joukkoon!

 

Musaohjelmaa aikuisille / kaikille:

Klo 15: Karri Lehtonen ja Hyvät miehet
Klo 16: Kasper
Klo 17: Tenho 

 
supersankariasupaja