Pop-up Sarjakuvakeskus @ Turku 22.–24.5.

Tervetuloa kokemaan järjestyksessään toinen Pop-up Sarjakuvakeskus Turussa 22.-24.5.14! Kolmen päivän ajan sinulla on mahdollisuus uppoutua sarjakuvien maailmaan ympäri kaupunkia ja tutustua ilmaiseksi Turun Sarjakuvakerhon toimintaan toinen toistaan hauskemmissa tapahtumissa.

pop-up-turku-pieniwebOhjelma:

Torstai 22.5.

10–16 Piirtoteltta

Kauppatorille kasvaa piirtoteltta. Tule siis piirtämään paperille ja kadulle, askartelemaan oma pinssisi takinpieleen, kuulemaan vinkkejä ammattilaisilta sekä kokemaan paljon muuta hauskaa.

17–19 Hahmosuunnittelupaja

Sarjakuvataiteilija Karri Lehtonen ohjeistaa avointa hahmosuunnittelupajaa Turun taide- ja toimintatalo Vimmassa. Pajassa syntyneistä hahmoista yksi pääsee seikkailemaan Turun Sarjakuvakerhon 40-vuotis-juhla-antologiaan. Vapaa pääsy.

Perjantai 23.5.

10–16 Piirtoteltta

Kauppatorille kasvaa piirtoteltta toistamiseen. Tule siis piirtämään paperille ja kadulle, askartelemaan oma pinssisi takinpieleen, kuulemaan vinkkejä ammattilaisilta sekä kokemaan paljon muuta hauskaa.

17–19 Mangapaja

Oletko kiinnostunut mangasta? Haluaisitko oppia sen teosta enemmän tai vain huviksesi piirtää sitä hyvässä seurassa ja keskustella aiheesta? Turun taide- ja toimintatalo Vimmassa pamahtaa, kun sarjakuvataiteilija Jonna Kuitunen tarttuu ohjaksiin mangapajassa. Vapaa pääsy.

Lauantai 24.5.

10–15 Piirtoteltta

Kauppatorille kasvaa piirtoteltta. Tule siis piirtämään paperille ja kadulle, askartelemaan oma pinssisi takinpieleen, kuulemaan vinkkejä ammattilaisilta sekä kokemaan paljon muuta hauskaa.

12–14 Seikkailullinen sarjakuvakurssi

Turun kaupunginkirjastossa lapsille on luvassa hauskaa Karri Lehtosen vetämän seikkailullisen sarjakuvakurssin muodossa. Kurssi on osallistujille ilmainen ja avoin. Ajoissa paikalle saapuminen on silti suositeltavaa.

10–15 Turun kaupunginkirjasto goes sarjakuva

Kaupunginkirjasto muuttuu viideksi tunniksi sarjakuvan ihmemaaksi. Muun muassa tarjolla on mahdollisuus tehdä katutaidetta sekä toteuttaa liikkuvia värityskuvia. Tule katsomaan ja löydä sisäinen taiteilijasi!

12–14 Förin Mikrosarjakuvapajat

Miksi et tekisi pienen pientä risteilyä Förillä ja samalla tallentaisi kokemustasi sarjakuvan muotoon?

12–15 Ruutusuunnistus

Jalkaudu sarjakuvan maailmaan. Ruutusuunnistus tarjoaa paljon erilaista toimintaa pitkin Turun keskustaa. Ota siis arjesta kolme tuntia vapaaksi ja anna graafisen maailman kuljettaa sinua. Suunnistus starttaa Kauppatorin piirtoteltalta edetäkseen Turun Sarjakuvakauppaan, Kaupunginkirjastoon ja Kirjakahvilaan.

21–00 Sarjakuva goes Kirjakahvila

Lauantai-iltana Kirjakahvilassa voi laittaa jalalla koreasti Pop-upin iltajuhlien merkeissä. Vaihtoehtoisesti voit myös tulla vain nauttimaan hyvästä seurasta ja parantelemaan päivän aikana syntyneitä mustesormia. Illan rytmistä vastaavat Karri Lehtonen ja Orca Bastarda. Myynnissä on myös surkeita karikatyyrejä surkean pieneen hintaan.

Linkkejä:

Lisätietoja www.turunsarjakuvakerho.net

Pop-up Sarjakuvakeskuksn Facebook-tapahtuma

Iltaklubin Facebook-tapahtuma 24.5.

Tapahtumassa yhteistyössä Turun Sarjakuvakerho, Sarjakuvakeskus, Kirjakahvila, Turun kaupunginkirjasto, Turun kaupunki, Turun Sarjakuvakauppa ja Vimma.