Hiihtoloman seikkailusarjisleiri on täynnä!

seikkailusarjiskuvitus aurinko

Talviloman puuhat haussa? Tällä leirillä saat monipuolisesti hauskoja ja uusia ideoita kotitaiteiluun!

Ryhmä on täynnä!

Talviloman seikkailusarjisleiri on maksuton etäleiri, jolla tehdään tehdään sarjakuvia ja muita taidetehtäviä. Leirillä päästään viettämään lomaa yhdessä, vaikka ollaan eri paikoissa!

Leirin järjestävät Seikkailutaidekoulu ja Sarjakuvakeskus. Leiri järjestetään talvilomaviikolla ma-to 21.-24.2. Leiripäivien kesto 9.30-14 sis. tauot. Opettajina toimivat Seikkailutaidekoulun opettajat ja leirikonkarit Satu Sipilä ja Verna Kuntsi.

Miten etäleiri toimii?

Leiri pidetään zoom-videopuhelun välityksellä. Opetuksessa vuorottelevat lyhyet opetustuokiot ja oma työskentely tehtävän parissa. Linja opettajien suuntaan on auki työskentelyn ajan ja lähes koko päivän, lounas- ja välipalataukoa lukuunottamatta.

Leirille osallistumiseen tarvitaan laite jolla saa yhteyden zoomiin, kuten tietokone, tabletti tai puhelin jossa on internetyhteys. Lisäksi leirillä tehtäviin sarjakuvaseikkailutehtäviin tarvitaan muutamia kotoa löytyviä, helposti saatavia ja edullisia tarvikkeita. Lista tarvikkeista toimitetaan ilmoittautuneille.

Hiihtolomaleiriä mahdollistamassa mukana Entressen kirjasto. Seikkailusarjistoiminta toteutetaan yhteistyössä Seikkailutaidekoulun opettajien kanssa. Leiri on osallistujille ilmainen ja sitä tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö. 

Hiihtolomaviikon seikkailusarjisleiri ma-to 21.2.-24.2.2022 klo 9.30-14. Lue lisää leiristä!
Ilmoittaudu leirille täällä: https://forms.gle/PqV5SY4d9NcGRqZ69

Kuvitus: Anna Neva