Helsingin sarjakuvafestivaalien Comics Swap lauantaina 6.4.2019 klo 12–15

comics swap

Tervetuloa Helsingin sarjakuvafestivaalien sarjisvaihteluklubille! Järjestämme klubia kuukausittain tai melkein kuukausittain ennen festivaalia – tarkoitus on levittää sarjisten lukemisen ilosanomaa ja jakaa kirjoja, jotka muuten unohtuisivat kaapin pohjalle. 

Kaikenlaiset sarjakuvat ovat tervetulleita, zinet, omakustanteet ja keräilyharvinaisuudet, kunhan niistä on valmis luopumaan ilmaiseksi. Ei myöskään haittaa jos ei tuo paljon sarjiksia, käytämme vaihtelussa maalaisjärkeä ja keskinäistä kunnioitusta. Jäljelle jääneet sarjakuvat laitetaan Sarjakuvakeskuksen sarjisten kierrätyskoriin.

Jos kaappiin ei ole vielä kertynyt sarjiksia, olet tervetullut keskukselle juomaan kupposen kahvia tai teetä, tutustumaan galleriatilaan ja ihmisiin sekä tarkistamaan, löytyisikö Turun Sarjakuvakauppa Helsinki hyllyistä ylätasanteelta jotain uutta ja jännittävää!

Esteettömyystiedot täällä. 

Facebook-tapahtuman linkki

ENGLISH – Comics Swap Sat 6th April 12–3pm

Welcome to Helsinki Comics Festival Comics Swap Club! Club will be held monthly/almost monthly before the festival and it is place for exhanging comics for free for the joy of reading and sharing! 

All kinds of comics are welcome for swapping, self publications zines and collectors items, as long as it’s okay to swap them for free! It’s okay if you don’t have many – there are not exact rules about the swapping except mutual respect and common sense.

If you have nothing to bring, just come around, enjoy coffee or tea, the gallery space and check out Turun Sarjakuvakauppa Helsinki upstairs.