Festivaalikatalogi julkaistu + Sarjakuvakeskuksen Pop up -kauppa Sanomatalon Art Kaarisillassa

HELSINGIN SARJAKUVAFESTIVAALIEN KATALOGI 2014

Sisältää mm.

–Festivaaliohjelma, kartta ja näyttelyt, nämä voi halutessaan repäistä erikseen irti lehden keskeltä
–Festivaalivieraiden sarjakuvia (Joonas Rinta-Kanto, Thomas Wellmann, Olivier Kugler, Sebas Martín, Philip Schaufelberger, Howard Cruse, Rutu Modan, Birgit Weyhe, Julia Thorell, Gabrielle Bell)
–artikkeleita mm. aiheista Tom of Finland, Joonas Rinta-Kanto, Philip Schaufelberger, Sarjakuva Saksassa, Suuri sota sarjakuvina

Koko: A4
Sivuja: 84
Julkaisija: Suomen sarjakuvaseura ry
Värillinen
Hinta: 5 €

festarikatalogi-poydalla

FESTIVAALITARJOUS!

Sarjainfo #163 ja katalogi yhteensä 10 € (norm. 12€). Sarjainfossa Tove Jansson -erikoisnumero ja artikkeleita mm. Olivier Kuglerista, Jarkko Vehniäisestä ja muista festivaaliaiheista.

Hae katalogi meiltä tai Sanomatalon pop up -kaupasta tai jos haluat tilata sen postitse, kirjoita meille info@sarjakuvekeskus.fi.

Festivaalitoimisto ja Pop up -kauppa Galleria Art Kaarisillassa

Joonas Rinta-Kannon Fok_It! -näyttelyn on auki 7.9.14 asti Galleria Art Kaarisillassa Helsingin keskustassa (Sanomatalo, 1. kerros, Elielinaukio 2). Samassa tilassa on samalla Sarjakuvakeskuksen pop up -kauppa, josta saa suomalaisia ja ulkomaisia sarjakuvia, festivaalivieraiden kirjoja ja festivaalien tuotteita sekä informaatiota tapahtumasta. 

Avoinna:
ti–pe klo 11–18
la–su klo 12–16
maanantaisin suljettu

Helsingin sarjakuvafestivaalit 5.–7.9.2014, katso ohjelma, näyttelyt, taiteilijavieraat ja muut uutiset os.

http://sarjakuvafestivaalit.fi

fok it-nayttely

Ponitaiteilija Mari Kasurinen ja sarjakuvataiteilija Joonas Rinta-Kanto ihailemassa Säihkyturpaa Art Kaarisillassa. Kuva: Kalle Hakkola