ÄLÄ SYÖ oranssia lunta – avoin katutaidetyöpaja Kaisaniemen puistossa 12.2.

oranssia-lunta webTi 12.2.2013 klo 15–17

Kaisaniemen puisto / Galleria XL Art Space, Vuorikatu 22, Helsinki

Helsingin keskustan Pop-up Sarjakuvakeskuksen yhteydessä järjestetään kaikille katutaidetyöpaja, jossa lumihankeen maalataan graffiteja ja muuta UG-taidetta. Paja on avoin ja ilmainen kaikille katutaiteesta kiinnostuneille ja sitä vieroksuville: tule itse tekemään kaunista, jos muuten et tykkää graffiteista!

Ei ennakkoilmoittautumista, mukaan pääsee niin kauan kuin hankea ja välneitä riittää tai aika loppuu. Työpajan tarkoitus on piristää ihmisten arkea ja tarjota yllättävä, positiivinen katutaidekokemus. Huom. Sarjakuvakeskuksen maalit ovat ympäristöystävällisiä, ne katoavat itsestään lumesta, eivät saastuta maaperää eivätkä jätä töhryjä!

Taiteilijavieraita työpajassa ovat Joonas Rinta-Kanto (Fok_It) ja Milla Paloniemi (Kiroileva siili). He ovat paikalla taiteilemassa ja tavattavina klo 15–16. Työpajan lomassa voi pistäytyä Sarjakuvakeskuksen Galleria XL Art Spacessa helmikuun ajan pidettävässä pop-up-kaupassa katsomassa Petri Hiltusen sarjakuvanäyttelyä ja pläräämässä kirjoja, originaalitaidetta ja muuta sarjakuvaan liittyvää. Kaupassa käy käteinen raha.

Pieni säävaraus, tämä on hyvin kokeellinen paja ja ensimmäinen kerta.

Yhteistyössä S. SARESKOSKI OY, joka lahjoittaa maalit!

xlartspace.tumblr.com
www.sareskoski.com