Sarjakuvailmaisu 3 (kevät 2017)

Kurssi on alkanut syksyllä 2016. Kurssille voi liittyä kesken lukuvuoden mikäli peruutuspaikkoja on. Kyselyt osoitteeseen sarjakuvakeskus(a)gmail.com

Onko sinulla pöytälaatikossa tai mielesi uumenissa sarjakuvaprojekti, jonka haluaisit vihdoin toteuttaa? Sarjakuvailmaisu 3 -kurssilla pääset työstämään tulevaa mestariteostasi vertaisryhmän ja sarjakuvan ammattilaisten avustuksella. Kukin kurssilainen saa lukuvuoden ajaksi mentorin, jonka kanssa työn etenemistä seurataan. Lisäksi projektia tuupitaan eteenpäin neljän intensiivilauantain aikana.

Kurssi on suunnattu jo pidemmälle ehtineille sarjakuvaharrastajille, jotka ovat käyneet esimerkiksi Sarjakuvailmaisu 1&2 -kurssin tai vastaavat opinnot. Myös itsenäisesti sarjakuvaa tehneet ovat tervetulleita mukaan. Tärkeintä on innostus omaa projektiin ja halu sitoutua sen toteuttamiseen. Kaikkien ei tarvitse tehdä 200-sivuista sarjakuvaromaania – mitä kirjavampia projekteja, sitä kiinnostavampi ryhmä. Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostiin verna.kuutti(a)sarjakuvaseura.fi lyhyt kuvaus projektistasi.

KURSSITIEDOT:

sarjis3

Lauantai 4.3. klo 10–15 Viimeinen rutistus. Käydään läpi kurssilaisten töitä ja mietitään, miten motivoida itseään loppuun saakka. Tutustutaan kurssilaisten toiveiden mukaan sarjakuvan julkaisemisen teknisempään puoleen (kuvankäsittely, taittaminen, painotuotteiden tilaus jne.).

Lauantai 13.5. Klo 10–15 Valmiina maailmalle. Juhlistetaan toivon mukaan valmiita töitä ja pohditaan, miten ne saataisiin mahdollisimman monen luettavaksi. Puhutaan julkaisutoiminnasta, markkinoinnista ja toimimisesta sarjakuvan kentällä.

Lisäksi kurssiin sisältyy erikseen sovittavia tapaamisia pienryhmän ja mentorin kanssa keväälle vähintään 2kpl.

Kurssimaksu (pelkkä kevään osuus): 40/35 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille)
Paikka: Kirjaverstas, Teurastamo R4, Työpajankatu 2
Mentorit: Verna Kuutti, Hannele Richert
Kurssivastaava: Verna Kuutti
Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen verna.kuutti(a)sarjakuvaseura.fi. Liitä mukaan lyhyt kuvaus suunnittelemastasi projektista.