Kuvituksen jatkokurssi (kevät 2017)

KURSSI ON KEVÄÄLLE TÄYNNÄ. Voit halutessasi hakea varasijalle kirjoittamalla osoitteeseen info(a)sarjakuvakeskus.fi. Otamme yhteyttä, jos mahdut vielä kurssille.

Jos olet osallistunut kurssille syksyllä 2016 etkä ole ilmoittanut lopettamisesta, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudestaan vaan sinun oletetaan automaattisesti jatkavan kurssilla myös keväällä 2017. Ilmoitathan mahdollisimman nopeasti osoitteeseen info(a)sarjakuvakeskus.fi mikäli et enää jatka. Huom! Opetus siirtyy vuoden 2017 alusta Kirjaverstaalle Teurastamolle.

Kurssilla syvennytään kuvittamiseen monipuolisten harjoitusten kautta. Opitaan lisää tekniikoista, kuvakirjansuunnittelusta ja kuvitusalasta sekä ennen kaikkea vahvistetaan opiskelijan omaa kädenjälkeä. Kurssin sisältöä voidaan muokata opiskelijoiden toiveiden mukaan. Myös vierailijat ovat mahdollisia.

Lyhyempien harjoitusten lisäksi opiskelijat työstävät omaa kuvakirjaa tai muuta kuvituskokonaisuutta. Kurssi on hyvä tilaisuus edistää keskeneräisiä kuvitusprojekteja ja toteuttaa kuvakirjahaaveita. Kurssin töistä saa myös materiaalia omaan kuvitusportfolioon. Tärkeintä kurssilla on rento ja kannustava tunnelma, jossa on mukava työskennellä.

KURSSITIEDOT:

Aikataulu, kevät 2017: 10.1.–2.5.. tiistaisin klo 17–19, (16 opetuskertaa, hiihtolomaviikolla 21.2. ei opetusta)
Opettaja: Kuvittaja Mirkka Eskonen
Hinta: 100/120 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille)
Ilmoittautuminen: Lomakkeen kautta. Mainitse alennusryhmästä lisätiedoissa.
Opetuspaikka: Kirjaverstas, Teurastamo R4, Työpajankatu 2

mirkankuvitus

Kuva: Mirkka Eskonen