Sarjakuvailmaisu 1

KURSSI ON TÄYNNÄ
Kokonaisuus kestää koko lukuvuoden ja jakautuu neljään periodiin. Yksi periodi käsittää kuusi kahden tunnin opetuskertaa ja 15 tuntia itsenäistä työskentelyä. Sarjakuvailmaisun ensimmäinen osa alkaa syyskuussa ja osuutta vetää sarjakuvataiteilija ja sarjakuvaopettaja Mari Ahokoivu.

sarjakuvailmaisu400ahokoivu

Kuvitus: Mari Ahokoivu

Ensimmäinen opintokokonaisuus keskittyy ideointiin ja inspiraation etsimiseen. Tarkoituksena on kerätä materiaalia myöhempää työskentelyä varten ja kartoittaa erilaisia lähestymistapoja sarjakuvan tekemiseen. Kurssilla tutustutaan erilaisiin improvisaatioharjoituksiin ja inspiraatiotekniikoihin.

Sarjakuvablogeja käytetään kurssilla työvälineenä ja tehtävien palautukset hoidetaan netin kautta omaan blogiin. Tämä on käytäntö koko lukuvuoden ajan. Ensimmäisen osuuden aikana kaikki osallistujat saavat perehdytyksen blogien käyttöön ja oman blogin sarjakuvablogit.comista.

Sarjakuvailmaisun ensimmäinen Inspiraatio ja ideointi – kokonaisuus alkaa elokuussa 18.8 ja päättyy syyskuussa 22.9. Kurssi on torstaisin klo 17:00-19:00.

Muita opettajia lukuvuoden aikana ovat mm. Marko Turunen ja Karri Laitinen.

Hinnasto (Lukukausi sisältää 16 opetuskertaa.)

Syyslukukausi: 120€/95€ (alennus Sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille ja työttömille)

Kevätlukukausi: 120€/95€ (alennus Sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille ja työttömille)

Kurssi järjestetään Sarjakuvakeskuksella Arabianrannassa, Hämeentie 150, torstaisin klo: 17:00 – 19:00 18.8 alkaen. Opetukseen otetaan 16 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä.