Lasten sarjakuvakurssit Kääntöpaikalla (syksy 2020, 2 ryhmää)

lintu kynat sarjakuvakeskus emilia alm

Kuvitus: Emilia Alm.

*Koronainfo

Kursseilla käydään läpi sarjakuvanteon kaikki vaiheet itse tehden: ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, puhtaaksi piirtäminen ja tekstaus. Kursseilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan lehti tai näyttely. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan. Kurssi sopii sekä uusille tulokkaille että aiemmin sarjakuvakurssin käyneille.

KURSSITIEDOT

KESKIVIIKON KURSSI 7–12-VUOTIAILLE

Aikataulu: keskiviikkoisin 9.9.–2.12.2020 klo 15–16.45 (syyslomaviikolla 42 ei opetusta)

Kurssimaksu:  115 € /80 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7–12

Opettaja: Anna Neva

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Kääntöpaikka, Intiankatu 1

KESKIVIIKON KURSSI 7–12-VUOTIAILLE 

Aikataulu: keskiviikkoisin 9.9.–2.12.2020 klo 17–18.45 (syyslomaviikolla 42 ei opetusta)

Kurssimaksu: 115e/80e (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7–12

Opettaja: Anna Neva

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Kääntöpaikka, Intiankatu 1

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20€. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.