Lasten sarjakuvakurssit Kääntöpaikalla (kevät 2021, 2 ryhmää)

lintu kynat sarjakuvakeskus emilia alm

Kuvitus: Emilia Alm.

*Koronainfo

Kursseilla käydään läpi sarjakuvanteon kaikki vaiheet itse tehden: ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, puhtaaksi piirtäminen ja tekstaus. Kursseilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan lehti tai näyttely. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan. Kurssi sopii sekä uusille tulokkaille että aiemmin sarjakuvakurssin käyneille.

KURSSIN TIEDOT

KESKIVIIKON KURSSI 7–12-VUOTIAILLE RYHMÄ 1 (PERUTTU)

Aikataulu: keskiviikkoisin 20.1.-14.4.2021 klo 15.00-16.45 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 115 € / 80 €  (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.)Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7-12

Opettaja: Anna Neva

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Kääntöpaikka, Intiankatu 1

KESKIVIIKON KURSSI 7–12-VUOTIAILLE RYHMÄ 2

Aikataulu: keskiviikkoisin 20.1.-14.4.2021 klo 17.00-18.45 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 115 € / 80 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7-12

Opettaja: Anna Neva

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Kääntöpaikka, Intiankatu 1

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.