Lasten sarjakuva-ja animaatiokurssi Vuosaaressa (kevät 2021)

maxsarin lapset

Kuvitus: Max Sarin.

*Koronainfo

Kurssilla käydään läpi sarjakuvan ja animaation perusteita sekä tutustutaan tarinankerronnan saloihin erilaisten harjoitusten kautta. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin jo sarjakuvaa ja animaatiota tehneille. Kevään aikana on mahdollisuus kokeilla monipuolisesti eri tekniikoita tussipiirustuksesta digitaaliseen kuvankäsittelyyn, mutta pääpaino on omien ideoiden ja tarinoiden toteuttamisella. Tehtäviä tehdään sekä yhdessä että ryhmässä.

KURSSIN TIEDOT

Aikataulu: maanantaisin 18.1.-19.4.2021 klo 17.00-18.30 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 100 € / 65 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7-12

Opettaja: Milja-Maaria Terho

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Saseka-kerhotalo, Kallkkihiekankuja 6 (kellarikerroken kerhotila)

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.