Historiallinen sarjakuva -intensiivikurssi (syksy 2020) (PERUTTU)

ainurelmgren hulda02

Kuvitus: Ainur Elmgrén.

*Koronainfo

Suunnitteletko tai teetkö parhaillaan historiallista sarjakuvaa? Kolme pitkän linjan ammattilaista antaa vinkkejä niin ideointiin, suunnitteluun, tiedonhankintaan kuin apurahoihinkin. Kerran kuussa järjestettävien intensiivilauantaiden opettajina toimivat Ville Hänninen, Ainur Elmgren ja Petri Hiltunen. Kurssia tukee Sarjakuvantekijät ry.

 sarjakuvantekijat

KURSSIN TIEDOT

Aikataulu: 

19.9. klo 11–15 Opettaja: Ville Hänninen on tietokirjailija, sarjakuvakriitikko ja visuaalisten taiteiden toimikunnan jäsen.

24.10. klo 11–15 Opettaja: Ainur Elmgren on ruotsalais-suomalainen historiantutkija ja sarjakuvanpiirtäjä.

21.11 klo 11–15 Opettaja: Petri Hiltunen on helsinkiläinen sarjakuvantekijä ja kuvittaja. Hän on tehnyt lukuisia historiaan sijoittuvia sarjakuvaromaaneja.

Kurssimaksu: 165 € / 130 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille sekä Sarjakuvantekijät ryn jäsenille.)

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on kymmenen. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.