Lasten sarjakuva- ja animaatiokurssi Karakalliossa (kevät 2019) TÄYNNÄ

Kurssilla käydään läpi sarjakuvan ja animaation perusteita vaihe vaiheelta. Tutuksi tulevat niin ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, piirtäminen kuin animointikin. Kurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan näyttely, lehti tai animaationäytös. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan.

Iltapäiväkurssille voi osallistua koko kurssin ajaksi tai vaikka vain muutamalle kerralle. Kurssi sopii sekä uusille tulokkaille että aiemmin sarjakuva- tai animaatiokurssin käyneille. Ikäryhmältään kurssi sopii 7–12-vuotiaille.

KURSSIN TIEDOT:

Paikka: Karatalo, Kotkatie 4, 02620 Espoo

Aikataulu: 24.1.-25.4.2019 torstaisin klo 16.45–18.15 (12 opetuskertaa, hiihtolomaviikolla ja pääsiäisenä ei opetusta).

Opettaja: Kalle Keinonen

Hinta: 65 € / 12 kertaa, 7 € / yhden kerran. Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20 % täydestä kurssihinnasta per henkilö.

Ilmoittautuminen: KURSSI ON TÄYNNÄ. Mainitse alennusryhmästä lisätiedoissa.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi.

viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 8. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.