Lasten animaatiokurssi (syksy 2020)

*Sarjakuvakeskus seuraa tiivisti kuntien, THL:n ja Valtioneuvoston suosituksia ja ohjeita harrastustoiminnan järjestämisestä koronavirukseen liittyen. Mikäli tilanne on vielä kursien alkaessa sellainen, ettei kontaktiopetus ole mahdollista, niin Sarjakuvakeskuksen kurssit siirtyvät etäopetukseen. Peruutuskäytännöt pysyvät samoina kuin ennen.

Lasten animaatiokurssilla opitaan animaation perusperiaatteet ja harjoitellaan niiden käyttöä animaatioita tehden. Kurssille voi tulla, vaikkei olisi animaatioita ikinä tehnyt. Kurssilta oppii kuitenkin varmasti uutta, vaikka olisikin jo aiheeseen perehtynyt. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotekniikoita piirtäen ja valokuvaten. Kurssilla työskennellään ryhmissä ja itsekseen.

 

KURSSIN TIEDOT:

Aikataulu: torstaisin 10.9.-3.12.2020 klo 17:00-18:45 (syyslomaviikolla 42 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 115e/80e (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7-12

Opettaja: Lauri Pulkkinen

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Leikkipuisto Arabia, Arabianpolku 1 A 1

 

Sisarusalennus on kaikille lastenkursseille 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen).

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20€. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.