Lasten animaatiokurssi (kevät 2021)

*Koronainfo

Lasten animaatiokurssilla opitaan animaation perusperiaatteet ja harjoitellaan niiden käyttöä animaatioita tehden. Kurssille voi tulla, vaikkei olisi animaatioita ikinä tehnyt. Kurssilta oppii kuitenkin varmasti uutta, vaikka olisikin jo aiheeseen perehtynyt. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotekniikoita piirtäen ja valokuvaten. Kurssilla työskennellään ryhmissä ja itsekseen.

 

KURSSIN TIEDOT:

Aikataulu: torstaisin 21.1.-22.4.2021 klo 17:00-18:45 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 115 € / 80 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 7-12

Opettaja: Lauri Pulkkinen

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Leikkipuisto Arabia, Arabianpolku 1 A 1

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.