Lasten animaatiokurssit (syksy 2016)

Huom! Ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta 2016–2017. Jos haluat kokeilla kurssia ensin muutaman kerran, mainitse siitä ilmoittuautumisen yhteydessä. Syyslukukauden jälkeen lopettamisesta ilmoitetaan osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi.

ANIMAATION PERUSKURSSI 

 Animaation peruskurssilla opitaan liikkuvan kuvan perusperiaatteet. Kurssille voi tulla, vaikkei olisi animaatioita ikinä tehnyt. Kurssilta oppii kuitenkin varmasti uutta, vaikka olisikin jo aiheeseen hiukan perehtynyt.

Kurssilla käydään läpi animaation kaikki vaiheet: ideointi, käsikirjoitus ja toteutus. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotekniikoita piirtäen ja valokuvaten. Kurssilla työskennellään paljon ryhmissä.

Kurssin sisältöjä ovat mm. ideointi ja käsikirjoittaminen, GIF-animaatio, pala-, vaha- ja esineanimaatiot, valograffiti ja zoetrooppi.

PERUSKURSSIN TIEDOT:

Torstaisin 15.9.–8.12. kello klo 17–18.45 (yht. 12 kertaa, syyslomalla taukoa)
Ikäsuositus: 8–12
Kurssimaksu: 80€ / 15 kertaa, 50€ / kuusi kertaa tai 10€ / yhden kerran
Ilmoittautuminen:  Lomakkeella Jos ilmoittaudut vain osalle kurssikerroista, kerro siitä lisätietokohdassa!

ANIMAATION JATKOKURSSI 

Animaation jatkokurssilla keskitytään vahvemmin omien pitempien animaatioiden tekemiseen, kun perustekniikat ovat hallussa. Kurssin sisältö painottuu enemmän animaation työvaiheisiin kuin tekniikoiden kokeiluun. Ennen jatkokurssilla aloittamista suositellaan käymään läpi animaation peruskurssi, mutta kurssilla voi myös ilmoittautua suoraan, jos aiempaa kokemusta animaation parissa löytyy.

JATKOKURSSIN TIEDOT: 

Torstaisin 15.9.–8.12. kello klo 15–16.45 (yht. 12 kertaa, syyslomalla taukoa)
Ikäsuositus: 8–12
Kurssimaksu: 80€ / 15 kertaa, 50€ / kuusi kertaa tai 10€ / yhden kerran
Ilmoittautuminen: Lomakkeella. Jos ilmoittaudut vain osalle kurssikerroista, kerro siitä lisätietokohdassa!

Sisarusalennus on kaikile lastenkursseille 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö. 

kesäkurssi sarjis

Kuva: Maija Ihanainen

KURSSILAISTEN VIDEOITA KEVÄÄLTÄ 2015:

Animaatiokurssi 2015 kollaasi from Suomen sarjakuvaseura on Vimeo.

7-12-vuotiaiden animaatiokurssin tuotoksia keväältä 2015. Kurssi järjestettiin Helsingissä Sarjakuvakeskuksella, opettajana toimi Kasperi Mäki-Reinikka. http://sarjakuvakeskus.fi/

Animaatiokurssi 2015: ryhmien animaatiot from Suomen sarjakuvaseura on Vimeo.

7-12-vuotiaiden animaatiokurssin tuotoksia keväältä 2015. Kurssi järjestettiin Helsingissä Sarjakuvakeskuksella, opettajana toimi Kasperi Mäki-Reinikka. http://sarjakuvakeskus.fi/