Kuvituksen verkkokurssi (kevät 2021) TÄYNNÄ

*Koronainfo

Kurssi on suunnattu piirtämistä jonkin verran harrastaneille. Kurssilla keskitytään erityisesti kuvituksen perusteisiin. Erityisenä huomion kohteena on kerätä itselleen erilaisia työskentelymalleja ja -prosesseja: mistä saadaan ideoita, miten ratkaistaan toimeksiantoja ja miten kehitetään itseään luovana persoonana. Kurssilla avataan myös kuvituksen lajeja, alan tämänhetkisiä näkymiä sekä toimimista alalla. Pääpaino on kuitenkin persoonalliseen kuvitusilmaisuun syventymisessä.

Kurssilla tarkastellaan tekstin ja kuvan yhdistämisen mahdollisuuksia. Kurssin aikana etsitään materiaalia ja inspiraatiota oman työn tueksi, suunnitellaan hahmoja ja kokeillaan erilaisia tekniikoita. Ideoimisen, luonnostyöskentelyn ja havainnoimisen kautta siirrytään haluttaessa oman kuvitusprojektin tekemiseen.

Aikataulu: tiistaisin 16.2.-13.4.2021 klo 18.00-19.45 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi: 120 € / 95 € sis. alv 24% (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.)

Opettaja: Sari Airola

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.
.
Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Nadja kuvituskurssikuva

Kuvitus: Nadja Sarell