Kuvituksen jatkokurssi (kevät 2016)

Kurssille voi ilmoittautua vielä kevään loppukerroille mukaan 35 € hintaan. Ota suoraan yhteyttä info@sarjakuvakeskus.fi!

Kurssilla syvennetään aiemmin saatua kokemusta lehtikuvituksesta ja lisäksi perehdytään kirjankuvituksen koko prosessiin. Itselle sopivinta kuvakerronnan tapaa ja tyyliä haetaan uusien erilaisten tekniikkakokeilujen ja eri laajuisten editorial-henkisten kuvitustehtävien avulla. Kurssilla opitaan myös suunnittelemaan kiinnostavia hahmoja, harjoitellaan kuvakäsikirjoituksen tekemistä ja paneudutaan kirja-aukeaman sommitteluun.

Lyhyempien harjoitustehtävien lisäksi toteutetaan yksi hieman pidempi kuvakirjan kuvituskokonaisuus vapaavalintaiseen tekstiin. Kurssin töistä saa materiaalia omaan portfolioon sekä näkemystä oman kirjankuvituksen tai muun kuvitusprojektin toteuttamista varten. Kuvituskurssi tarjoaa näkymiä alan tämänhetkiseen tilaan ja kuvittajana toimimiseen.

Kurssille voi osallistua myös, vaikka ei olisi käynyt aiemmin kuvituksen peruskurssia. mirkka

KURSSITIEDOT:

Aikataulu, kevät 2016: 12.1.– 3.5 tiistaisin klo 17–19
(16 kertaa, hiihtolomalla 22-28.2. ei opetusta)

Opettaja: Mirkka Eskonen

Kurssimaksu: 100/120 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille,
opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille)

Ilmoittautuminen: Lomakkeen kautta. Mainitse alennusryhmästä lisätiedoissa.

Huom! Jos olet osallistunut kurssille syksyllä 2015 etkä ole ilmoittanut lopettamisesta, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudestaan vaan sinun oletetaan automaattisesti jatkavan kurssilla myös keväällä 2016. Ilmoitathan mahdollisimman nopeasti osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi mikäli et enää jatka!

Kuvitus: Mirkka Eskonen