Kesän sarjisleirit

 leirikesa2

Sarjakuvakeskuksen leiritoiminnassa lapset pääsevät ideoimaan ja piirtämään omia hahmoja, maailmoja sekä harjoittelemaan tarinankerrontaa.

Leirit järjestetään mahdollisuuksien mukaan Sarjakuvakeskuksella (Porthaninkatu 9). Tarpeen vaatiessa leirit toteutuvat ulkoleireinä.

Sarjakuvaleiri 1 (TÄYNNÄ)

Aikataulu: ma–pe 7.–11.6.2021 klo 10–15
Ikäsuositus: 7–12

Leirimaksu 80€. Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen) Tämä leiri on AVI:n tukema ja sen vuoksi edullisempi kuin toinen leiri.

Sarjakuvaleiri 2 (TÄYNNÄ)

Aikataulu: ma–pe 14.–18.6.2021 klo 10–15
Ikäsuositus: 7–12

Leirimaksu 140€/105€  (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen toiminnan alkua sähköpostiviestillä osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Toiminnan alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme leirin täysihintaisena.

Pienin mahdollinen osallistujamäärä on 10 henkilöä. Jos osallistujia on vähemmän, toimintaa voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme leirin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Kuvitus: Anna Neva