Katutaidetyöpaja lapsille ja nuorille ( Syksy 2014/ Kevät 2015)

Katutaidetyöpajassa tutustutaan yleisesti katutaiteeseen ja populaareihin taidemuotoihin. Kurssilla tehdään omia tarroja, julisteita, pinssejä ja graffiteja eri tekniikoin. Pieniä teoksia toteutetaan Sarjakuvakeskuksella ja sen lähiympäristössä. Työpajassa myös tuunataan omia vaatteita ja tehdään oman näköisiä kasseja yms. Kurssi on käytännön tekemiseen painottuva johdatus vähemmän tunnetuihin taidemuotoihin ja taiteeseen, jota ei pidetä perinteisenä taiteena.

Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet piirtämisestä tai ylipäätään käsillä tekemisestä. Ikäsuositus on 10–15.

HUOM! Voit ilmoittautua vain osaksi aikaa, myös kurssin jo alettua. Kurssille koko syksyksi tulevat sitoutuvat automaattisesti jatkamaan kurssia myös kevään 2015, jos erillistä ilmoitusta kurssin lopettamisesta ei tehdä joulukuun 12. päivään mennessä 2014. Nyt ilmoittautumisessa on syyslukukausi.

katutaidekurssiKurssitiedot

Ajankohta: 16.9.–2.12.14, tiistaisin klo 15.00–16.45 (12 kertaa)

Opettaja: Antti Hintsa

Hinta: 75€ / 12 kertaa, 50€ / kuusi kertaa tai 10€ / yhden kerran

Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö. Ryhmäilmoittautumiset sähköpostiin   info@sarjakuvakeskus.fi