Animaatiotyöpaja 7–12-vuotiaille (syksy 2014/ Kevät 2015)

HUOM. KURSSI ON TÄYNNÄ! VOIT HALUTESSASI ILMOITTAUTUA VARASIJALLE.

Animaation peruskurssilla opitaan liikkuvan kuvan perusperiaatteet. Kurssille voi tulla, vaikkei olisi animaatioita ikinä tehnyt. Kurssilta oppii kuitenkin varmasti uutta, vaikka olisikin jo aiheeseen hiukan perehtynyt.

Kurssilla käydään läpi animaation kaikki vaiheet: ideointi, käsikirjoitus ja toteutus. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotekniikoita piirtäen ja valokuvaten. Kurssilla työskennellään paljon ryhmissä.

Kurssin sisältöjä ovat mm. ideointi ja käsikirjoittaminen, GIF-animaatio, pala-, vaha- ja esineanimaatiot, valograffiti ja zoetrooppi.

HUOM! Kurssille tulevat sitoutuvat automaattisesti jatkamaan kurssia myös kevään 2015, jos erillistä ilmoitusta kurssin lopettamisesta ei tehdä joulukuun 12. päivään mennessä 2014. Nyt ilmoittautumisessa on syyslukukausi.

Kurssitiedot:

Torstaisin 18.9.14–4.12.14 kello 15–16.45 (yht. 12 kertaa) 

Kurssimaksu: 75€ / 12 kertaa, 50€ / kuusi kertaa tai 10€ / yhden kerran

Opettaja: Kasperi Mäki-Reinikka

Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö. Ryhmäilmoittautumiset sähköpostiin   info@sarjakuvakeskus.fi.