• puupaahattukollaasi tikkanen 2020


    Petteri Tikkaselle on myönnetty Puupäähattu urasta sarjakuvataiteilijana! Paljon onnea Petteri Tikkanen ja myös Black Peider!

    Näyttely Tikkasen tuotannosta on auki Kansalliskirjastolla 31.5. asti. Lue lisää... 

  • kurssitkevat2020 slide
  • lastenlauantai yleis slide

aukiolot 2 600 sarjakuvakeskus

Turun Sarjakuvakauppa Helsingin (yläkerrassamme) oma puhelin: 044 230 8251

turun sarjakuvakauppa logo

Maura Manninen: Trespasses 14.2.–30.4.14

Trespasses: Initiation (2013) on ensimmäinen osa nuorille suunnatusta fantasiaseikkailusta. Maailmanlaajuisen katastrofin jälkeen ihmiset ja maapallon muut rodut joutuvat pakenemaan omaa tuhoaan maan pinnan alaisiin yhteisöihin. Puolituisnuorukaisen Pelen yksitoikkoinen elämä järkkyy, kun tämän ystävä murhataan raa’asti, ja Pele matkustaa murhaajaa seuratessaan vahingossa vaarallisena pidetylle maanpinnalle – tuhansia vuosia tulevaisuuteen! Siellä Pele joutuu selvittämään itseään järkyttäneen rikoksen lisäksi suurempaa, koko todellisuutta uhkaavaa mysteeriä.

Näyttelyssä on esillä vedoksia sarjakuvasivuista ja pieniä tarinaan liittyviä elementtejä. Teoksen ja näyttelyn toteutukseen on saatu tukea Sarjakuvantekijät ry:ltä ja työskentelyyn WSOY:n kirjallisuussäätiöltä.

maura trespasses

Näyttely on esillä Arabianrannan kirjastossa (Hämeentie 135, toisella puolen tietä Sarjakuvakeskukselta). 

b587f8be2cf3b0d4360336fe9a60f4f2Voit tilata kirjan itsellesi sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lukea sarjakuvan netissä osoitteesta: trespasses.smackjeeves.com. Kirja on myös saatavilla Sarjakuvakeskuksen kirjakaupasta ja verkkokaupasta hintaan 12,00 €.

Lisää kirjan taustoista Sarjakuvakeskuksen blogissa.

Maura Manninen (s. 1986) on esikoiskirjailija, jonka aiempiin sarjakuviin kuuluu mm. Finnmanga-antologioissa ilmestynyt Koukussa!! -sarja (käsikirjoitus Iris Rönkkö).

Twitter