Sarjakuvakeskus mukana Fun Day – kivan tekemisen päivässä 16.2. Oranssilla

Tervetuloa viettämään hauska päivä Oranssilla! Fun Dayssa pääsee päivän aikana kokeilemaan liikunnallisia ja luovia harrastuksia matalalla kynnyksellä useilla harrastuspisteillä. Tapahtuma on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Voit osallistua pajoihin oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan. Tapahtumassa on tilaa myös vapaalle yhdessäololle, joten tervetuloa myös ihan vaan hengaamaan! Tarjolla on naposteltavaa, kahvia ja virvokkeita.

Fun Day on osa uutta FunNet-hanketta, jossa tarjotaan maksuttomia harrastuksia 13-28 -vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. FunNetin kevätkauden harrastusryhmiin ilmoittautuminen alkaa tässä Fun Day -tapahtumassa. Jos kiinnostut tapahtumassa jostain harrastuksesta, voit siis saman tien ilmoittautua mukaan kevään ryhmiin! Harrastusryhmiä on keväällä parkourissa, sarjakuvassa, soittamisessa, katutaiteessa, sirkuksessa, räpissä ja skeittauksessa. Ryhmissä pyritään luomaan turvallinen ilmapiiri, jossa kaikki osallistujat huomioidaan.

Tapahtumapaikka: Oranssi ry, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 Valvomo, Suvilahti

Sarjakuvan harrastuspiste 
(1. kerros)
Klo 13-16

Strippisarjakuvaa elämän tuskista ja riemuista! Mitkä asiat nykypäivässä elämisessä raastavat mieltäsi? Mitkä asiat innostavat sinua ja tuovat toivoa tulevaan? Työpajassa pääset tekemään strippisarjakuvaa sarjakuvataiteilija Apila Pepitan opastuksella. Työpajaan osallistumiseen kannattaa varata aikaa vähintään 30 minuuttia, mutta mukaan voi tulla koska vaan klo 13-16 välillä. Aiempaa kokemusta sarjakuvan tekemisestä ei tarvita.

Lisätietoja ja linkki Fun Dayn Facebook-tapahtumaan:

https://www.facebook.com/events/742636186112160/