Sarjakuvakeskus hakee IT-harjoittelijaa

itharjoittelijaSarjakuvakeskuksen IT-harjoittelijan työsarkaan sisältyvät keskuksen ja Suomen sarjakuvaseuran verkkosivujen sekä niiden oheispalvelujen huolto ja ongelmanratkaisu. Hakijan tulee mielellään tuntea Joomla!- ja WordPress-järjestelmien käyttö. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus kuvapankkijärjestelmän ylläpidosta (keskuksen käytössä Gallery2 -ohjelmisto).

IT-tehtävien lisäksi harjoittelijalla on mahdollisuus osallistua Sarjakuvakeskuksen muuhun toimintaan oman osaamisensa mukaan. Keskuksella on iloa niin graafisista, taiteellisista kuin käytännön kädentaidoistakin sekä tietenkin yleisestä kiinnostuksesta sarjakuvaan ja tapahtumatuottamiseen.

Harjoittelija voi olla opiskelija tai työtön työnhakija, jolloin sopimus tukijärjestelyistä tehdään TE-toimiston kanssa. Hakijalta toivotaan mahdollisuutta pidempään, useamman kuukauden harjoittelujaksoon.

Sarjakuvakeskus on aitiopaikka tutustua suomalaiseen sarjakuvakenttään. Suomen sarjakuvaseura järjestää keskuksella kursseja, työpajoja ja näyttelyitä, koordinoi suomalaista sarjakuvatoimintaa ja osallistuu kansainvälisiin yhteistyöprojekteihin.

Vapaamuotoiset hakemukset tai tiedustelut voi osoittaa osoitteeseen: info@sarjakuvakeskus.fi

Kuvitus: Maura Manninen