Työharjoittelijat haussa kahvioon ja talonmieheksi

ROOLI 1: Kahviovastaava

Haetaan työharjoittelijaa kahviovastaavaksi. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelua sekä toiminnan suunnittelua tukkukäynneistä keittiön huoltoon ja tilojen somistukseen. Kuten muitakin toimintojamme, kahviota pyöritetään yhteisöllisesti yhdessä keskuksen muiden työntekijöiden kanssa. 

Kahviomme on kasvanut suosituksi ja oleelliseksi osaksi keskuksen toimintaa. Siellä myydään reilun kaupan kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa. Samoissa tiloissa toimii sarjakuvakauppa ja galleria. Hakijalta toivotaan kokemusta kahvilatyön saralta, tai ainakin reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Ajokortti on plussaa sekin, muttei pakollinen. Harjoittelusta saa oivaa kokemusta jos on haaveissa esim. perustaa oma kahvila.

ROOLI 2: Talonmies

Haetaan nikkarointitaitoista henkilöä tilavastaavaksi. Sarjakuvakeskuksella ylläpidetään tiloja erilaisiin tarkoituksiin, rakennetaan mm. säilytys- ja työtiloja sekä näyttelyitä, yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Kädentaidot, luovat ratkaisut ja reipas asenne ovat eduksi!

 

Sarjakuvakeskus on aitiopaikka tutustuessa suomalaiseen sarjakuvakenttään. Suomen sarjakuvaseura järjestää keskuksella mm. kursseja, työpajoja ja gallerianäyttelyitä sekä koordinoi suomalaista sarjakuvatoimintaa ja kansainvälisiä yhteistyöprojekteja.

Harjoittelija voi olla työtön työnhakija ja tehdä sopimuksen tukijärjestelyistä TE-toimiston kanssa. Erilaisten koulujen kautta järjestetään myös harjoittelujaksoja.

Vapaamuotoiset hakemukset tai tiedustelut voi osoittaa meille os. info@sarjakuvaseura.fi. 

sarjiskahvilakuva web

Kuvitus: Hanna-Pirita Lehkonen