Syksyn avoimet nuorten pajat, perjantaipajat & croquis

Tervetuloa taas viikoittaisille avoimille työpajoille! Ei ennakkoilmoittautumista tai -luuloja. Ota omat lempivälineet mukaan tai lainaa mitä meiltä sattuu löytymään. 

NUORTENPAJA 

Joka maanantai pidetään avoin nuortenpaja n. 15–18-vuotiaille kello 16-19. Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy. Opettajana sarjakuvaopettaja Karri Lehtonen

palokarhut 72

CROQUIS

Avoimet croquis-pajat jatkuvat tiistaisin kello 19–20. Myös joka kuun ensimmäinen lauantai kello 13–15. 

HUOM. Lokakuun lauantai-croquis on poikkeuksellisesti siirtynyt päivämäärälle 12.10. 

Tunneilla harjoitellaan tavanmukaista pitkää ja lyhyempää asentoa, mutta myös kokeellisempaa varjostuksen ja vaatteiden piirtämistä. Paja on kaikille avoin ja etukäteen ilmoittautumista ei tarvita. Mallille kerätään kolehti, joten varaa tätä varten vähintään 3€. Malliksi saa myös hakea, kiinnostuneet voivat ilmoittautua pajan tuottajalle, Geneva Rosett-Hafterille osoitteeseen: omikun007@comcast.net (kirjoita englanniksi).

Sarjakuvakeskus Croquis myös Facebookissa, voit seurata tiedotusta tarkemmin sitä kautta.

croquis-nayttely1

Perjantain avoimet piirtoillat

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia piirtoiltoja joka perjantai klo 14.30–18. Piirtoillat on suunnattu niin harrastelijoille kuin ammattilaisille ja niissä on tarkoitus vaihtaa ajatuksia ja palautetta omista ja muiden töistä rennossa ilmapiirissä. Keskuksen opetustilat ja työvälineet ovat tilaisuuksien aikana vapaasti käytettävissä. 

perjantaipiirtoillat500