Suomen sarjakuvaseuran sähköinen verkkokirjakauppa Dimcosissa

Sarjakuvaseuran sähköisestä verkkokirjakaupasta osoitteesta www.dimcos.com/sarjakuvakeskus löytyy erilaisia ja monipuolisia pientekijöiden nimikkeitä. Voit ostaa kirjoja kätevästi palvelusta rekisteröitymällä Dimcosiin Facebook-tunnuksillasi tai sähköpostilla. Maksaminen palvelussa tapahtuu Paypal-tilin kautta pankki-tai luottokortilla. Verkkokaupasta ostettuja julkaisuja voi lukea ja kommentoida kätevästi selaimesssa ja laiteriippumattomasti.     
 
Kaupan tarjontaan kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi muutosta käsittelevä kaunis kuvakirja Piperi Potta, nykyaikainen parisuhdesarjis Pupu vs. Karhu sekä maailmankaikkeuden saloja paljastavan Läskimooses -sarjakuvalehden kolme ensimmäistä numeroa.

Nyt kaupasta voi myös ladata ilmaiseksi Messuhenki-lehden, joka on koostettu tämän vuoden Helsingin Kirjamessuilla. Messuhengestä löytyy lasten ja sarjakuvabloggaajien strippejä, sekä esimerkiksi Hugleikur Dagssonin, Pertti Jarlan ja Heikki Paakkasen kirjavinkkejä. Verkkokaupasta ostettuja julkaisuja voi lukea ja kommentoida kätevästi ja laiteriippumattomasti esimerkiksi tableteissa ja tietokoneella. 
 
dimcos banner

Sarjakuvasi sähköiseen kauppaan

Suomen sarjakuvaseura ry tarjoaa yhteistyössä sarjakuvantekijöille mahdollisuuden julkaista omia teoksiaan sähköisessä verkkokirjakaupassamme täysin maksuttomasti. Lataa käytännön ohjeet teosten toimittamiseen täältä ja lähetä teoksesi meille osoitteeseen digitaivas@gmail.com. Tiedustelut voi osoittaa samaan osoitteeseen. 

Lisätietoa Dimcosista

Dimcosin palvelumalli toimii digitaalisena painokoneena, joka muuttaa perinteistä julkaisuprosessia siten että sisällöntuottaja ja lukija voivat rikastaa, mutta myös kaupallistaa tuotettua aineistoa suoraan kirjoitetusta materiaalista. Dimcos mahdollistaa sen, että kuka tahansa voi tehdä oman digitaalisen julkaisun ja hallita sitä haluamallaan  tavalla. Julkaisu on interaktiivinen, hallinnoi tekijänoikeuksia ja voi sisältää esimerkiksi videostreamia. Digitaalisen julkaisun arvoketjuun on tuotu myös kirjastopalvelumalli, jolloin aineistoja voidaan tarjota kohdennetusti eri organisaatioille.