Suomen sarjakuvaseura ry Helsingin kirjamessuilla 24.-27.10.2019

kirjamessut slide 

Suomen sarjakuvaseura esittelee toimintaansa Helsingin kirjamessuilla. Tule tutustumaan toimintaamme, kokeilemaan työpajoja, tai vaikka liittymään seuran jäseneksi! Luvassa laadukasta ohjelmaa ja kiinnostavia vierailijoita. Löydät meidät osastolta 6n2. Tervetuloa!

Sarjakuvakeskuksen työpajatoimintaa ja muuta ohjelmaa osastolla:

TORSTAI

klo 12-15 Sarjakuvatyöpajassa on mahdollisuus kokeilla sarjakuvan tekemistä Sarjakuvakeskuksen ohjaajien ohjaamana. Millainen hahmo sarjakuvassa voisi seikkailla? Työpajassa voi suunnitella ja toteuttaa oman sarjakuvan sekä saada vinkkejä sarjakuvien tekoon.

Työpaja on maksuton ja tarvikkeet löytyvät paikan päältä. Tervetuloa!

PERJANTAI

klo 10-12 Seniorisarjakuvatoimintaa

Kinaporin seniorisarjakuvakurssilaiset kokoontuvat sarjakuvaseuran messusosastolla. Tekemisen lomassa keskustellaan ja muistellaan omalle kohdalle sattuneita tarinoita ja sattumuksia. Ryhmän vetäjä: Karri Lehtonen.

klo 12-15 Sarjakuvatyöpajassa on mahdollisuus kokeilla sarjakuvan tekemistä Sarjakuvakeskuksen ohjaajien ohjaamana. Millainen hahmo sarjakuvassa voisi seikkailla? Työpajassa voi suunnitella ja toteuttaa oman sarjakuvan sekä saada vinkkejä sarjakuvien tekoon.

klo 15-18 Perjantaipaja

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia piirtoiltoja joka perjantai klo 15–18. Piirtoillat on suunnattu niin harrastelijoille kuin ammattilaisille ja niissä on tarkoitus vaihtaa ajatuksia ja palautetta omista ja muiden töistä rennossa ilmapiirissä. Messupajailun ohella luvassa myös Susanna Juntusen esitelmä värienkäytöstä. Tervetuloa mukaan! Ryhmän vetäjä: Sanna Kaurala.

LAUANTAI

klo 12-15 Lasten lauantai

Sarjakuvakeskuksen työpajassa lauantaina 26.10. klo 12-15 keksitään omia hahmoja, ja tehdään niistä tarinoita pienten lehtien tai kirjojen muotoon! Tarina voi olla sarjakuva, kuvitettu kertomus tai vaikka pelkkiä kuvia. Mikä sinun hahmosi voisi olla, ja mitä hahmolle tapahtuu tarinassa? Työpajaan ovat tervetulleita kaikenikäiset tarinankertojat! Työpaja on maksuton ja tarvikkeet löytyvät paikan päältä.

SUNNUNTAI

klo 14-15 Sarjakuvakeskus croquis

Sarjakuvakeskuksen croquis eli elävän mallin piirustusryhmä kokoontuu seuran messuosastolla klo 15-16. Tervetuloa mukaan piirtämään! Tuo omat välineet ja mallille pieni käteispalkkio. Ryhmän vetäjä: Geneva Rosett-Hafter.