Sarjakuvasi sähköiseen kauppaan – Dimcos

Sähköinen pienlehtitaivas tulee! Sarjakuvien julkaisemisen painottuessa yhä enenevässä määrin erilaisille digitaalisille alustoille Suomen sarjakuvaseura ry tarjoaa yhteistyössä Dimcosin kanssa nyt sarjakuvantekijöille mahdollisuuden julkaista omia teoksiaan, zinejä ja pienkustanteita Suomen sarjakuvaseuran sähköisessä verkkokirjakauppassa. Palvelu on sarjakuvantekijöille täysin maksuton.

Lähetä teoksesi osoitteeseen digitaivas@sarjakuvaseura.fi PDF-formaatissa (15.10. mennessä jos haluat näkyä Helsingin Kirjamessujen aikaan tai myöhemmin ehtii vielä mukaan verkkokauppaan). Kysymykset voi myös osoittaa samaan osoitteeseen. Tiedosto saa enimmillään olla 68 Mb. Muista lisäksi lähettää teoksen kansikuva erillisessä tiedostossa JPG-muodossa. Viestistä tulisi käydä ilmi teoksen nimi, mahdollinen lyhyt kuvaus ja lajityyppi sekä tietenkin yhteystietosi ja tili, johon haluat meidän maksavan myyntitulot.

Sähköisen pienlehtitaivaan löydät myös Sarjakuvakeskuksen osastolta Helsingin kirjamessuilta 23.–26.10.

Voit tutustua verkkokauppaan osoitteessa www.dimcos.com/sarjakuvakeskus.

digitaivas-dimcos

Lisätietoa Dimcosista

Dimcos on kehittänyt ratkaisun, jonka avulla voidaan yhdistää ja kaupallistaa sosiaalinen media sekä digitaaliset julkaisut, kuten e-kirjat, ilman erillisiä lukulaitteita. Näin sähköistä julkaisua voi lukea ja kommentoida Spotifyn tapaan laiteriippumattomasti mm. tableteissa ja tietokoneella.

Dimcosin palvelumalli toimii digitaalisena painokoneena, joka muuttaa perinteistä julkaisuprosessia siten että sisällöntuottaja ja lukija voivat rikastaa, mutta myös kaupallistaa tuotettua aineistoa suoraan kirjoitetusta materiaalista. Dimcos mahdollistaa sen, että kuka tahansa voi tehdä oman digitaalisen julkaisun ja hallita sitä haluamallaan tavalla. Julkaisu on interaktiivinen, hallinnoi tekijänoikeuksia ja voi sisältää esimerkiksi videostreamia. Digitaalisen julkaisun arvoketjuun on tuotu myös kirjastopalvelumalli, jolloin aineistoja voidaan tarjota kohdennetusti eri organisaatioille.

www.dimcos.com 
www.living-ebook.com

facebook