Sarjakuvakeskus mukana Teurastamolle avattavassa Kirjaverstaassa

Ruokakulttuuristaan tunnettu Teurastamo on jatkossa myös kirjallisuuden ystävien keidas. Joulukuussa avautuva Kirjaverstas on yhdistelmä kirjakauppoja, tapahtumia, kuvitusnäyttelyitä, työpajoja ja lastenkulttuuria.
 
Kirjaverstaasta löytää laadukkaan kaunokirjallisuuden lisäksi parhaan valikoiman sarjakuvia, lasten kuvakirjoja, taidekirjoja ja muita painotuotteita, sillä tilassa yhdistävät voimansa Sarjakuvakeskus, Kuvittajat, Nide Kirjakauppa ja Toukka Lastenkirjakioski. Teollisuushallien romantiikkaa henkivät tilat sijaitsevat Teurastamon alueen ytimessä, vinosti Kellohallia vastapäätä.

Työpajankatu 2 R4, 00580 Helsinki
kirjaverstas-toimijat
Kirjaverstas tarjoaa joulukuussa yleisölle ennakkokurkistuksen tarjontaansa kahtena viikonloppuna: 10.–11.12. klo 12–16 sekä 17.–18.12. klo 10–17. Jatkuva aukiolo alkaa vuodenvaihteen jälkeen. Silloin myös käynnistyvät Sarjakuvakeskuksen viikottaiset aikuisten kurssit ja Lasten lauantait sekä Kirjaverstaan näyttelytoiminta.

2017

10.1. alkaen Kirjaverstas on auki. Aukioloajat ovat ti–pe klo 12–17 ja la 12–16.

Avajaiset 27.1. – lisätietoa pian!

Tapahtumia joulukuussa

Lauantaina 10.12. ohjelmassa on Sarjakuvakeskuksen järjestämä Lasten lauantai, joka on maksuton, vaihtuvateemainen työpaja koko perheelle. Facebook-tapahtuma täällä.
17. –18.12. Kirjaverstas on mukana Teurastamon Joulumarkkinoilla, jolloin parhaiden lahjakirjojen lisäksi myynnissä on kuvitustuotteita ja sarjakuvia suoraan tekijöiltä.
Ajankohtaiset tiedot löytää Kirjaverstaan Facebook-sivuilta.
 kirjaverstas-kansikuva-web