Salapoliisisarjakuvatyöpaja 7-12-vuotiaille Kiasmassa 5.6–8.6.

etsivä600

Tervetuloa mukaan salapoliisisarjakuvakoulutukseen! Kiasmassa on nyt mahdollista suorittaa sarjakuvasalapoliisin vaativa tutkinto.

Työpajan aikana oppii sarjakuvasalapoliisin vaarallisen ammatin. Työpajassa opetellaan salakirjoitusta, sarjakuvaviestien piilottamista, vakoillaan, varjostetaan ja tehdään havaintoja sarjakuvan avulla. Samalla piirretään oma sarjakuvavihko muistiinpanoja ja koodeja varten, kehitellään valehenkilöllisyys, tutkitaan rikospaikkoja, jäljitetään keljua temppuilijaa jne. Työpajaan voi ottaa mukaan oman suurennuslasin, mutta osallistuminen ei vaadi kuin hyvää henkeä ja seikkailumieltä sekä sääolosuhteiden mukaiset ulkovaatteet. Omat eväät mukaan.

Salapoliisisarjakuvatyöpaja on draamallinen sarjakuvakurssi, jossa sarjakuvaopetus on sidottu osaksi salapoliisikoulutusta. Kurssin aikana opetellaan sarjakuvan perusteita ja tietysti salapoliisitaitoja. Sarjakuvakeskuksen järjestämä kurssi on yhteydessä Kiasmassa esillä olevaan Päin näköä – Sarjakuvan uudet muodot -näyttelyyn.

Ti-pe 5.6–8.6. kello 10–15, Nykytaiteen museo Kiasma, Mannerheiminaukio 2, Helsinki.

Työpaja on suunnattu 7–12-vuotiaille. Hinta 50 €. Opettajana Sarjakuvakeskuksen Antti Hintsa. Kysymyksiä varten voi ottaa yhteyttä antti.hintsa@sarjakuvakeskus.fi.

Ilmoittautumiset 2.5.2012 alkaen: 09 – 1733 6509 (ti–pe klo 9–12)

Kuvitus: Mika Myyry