Queer Fest Finland -tapahtuma Sarjakuvakeskuksella 16.3.

Tervetuloa Queer Festiin Sarjakuvakeskukselle Porthaninkadulla 16.3.2019 klo 17–21.

In English below.

Vietämme sateenkaarenkirjavaa iltaa rennosti queerkirjaesittelyiden, vaatevaihdon ja pienlehtityöpajan merkeissä. Tarjolla kahvia ja teetä. VAPAA PÄÄSY!

Vaatevaihdosta: tuokaa vaatteita jotka haluatte vaihtoon. Mitkä tahansa puhtaat, ehjät vaatteet käyvät. Jokainen saa ottaa itselleen mitä tahansa vaihtoon tuotuja vaatteita ilman maksua. Järjestäjät vievät tapahtuman jälkeen ylijääneet vaatteet vaatekeräykseen.

Sarjakuvakeskus on esteellinen paikka. Sisäänkäynnin yhteydessä on porras ja tuulikaappi on ahdas. Ulko-ovi ei aukea automaattisesti ja se on raskas tai muuten vaikeasti avattava. Galleriatila sijaitsee samassa tilassa kuin sisäänkäynti ja tilassa on istumapaikkoja. Wc sijaitsee alakerrassa, johon on kaksi erillistä portaikkoa.

queer

Welcome to Queer Fest at Helsinki Comics Center to spend a casual  lgbt+ friendly evening with a queer book show and tell, clothes exchange and zine workshop. Free tea and coffee. FREE ENTRANCE! 

About clothes exchange: Anyone can bring any clean, intact pieces of clothing and likewise take any clothing they want for free. Leftover clothes will be donated to a secondhand store..

Facebook-tapahtuma täällä.